У МОЗ запустили телеграм-канал із оперативною інформацією про коронавірус

2490 0
Це – єдиний канал, верифікований Міністерством охорони здоров'я.
фото: www.5.ua

фото: www.5.ua

Міністерство охорони здоров'я України запустило спеціальний Телеграм-канал «Коронавірус_інфо» із актуальною інформацією про ситуацію з коронавірусом Covid-19 в Україні. Про це повідомили на сторінці Міністерства у Фейсбуку.

«Це – єдиний канал, верифікований Міністерством охорони здоров'я. Всі новини, поточні дані, рекомендації та оцінка від фахівців», – йдеться у дописі.

Читайте також: Церкви долучаться до боротьби з вірусними інфекціями

Додамо, що у Львові запровадили низку профілактичних заходів, аби запобігти поширенню будь-яких респіраторних захворювань, в тому числі й коронавірусу.

Зокрема почали дезінфікувати громадський транспорт, планували посилити прибирання у під’їздах будинків, заклади масовогоперебування, як-от дитячі клуби, дитячі будинки сімейного клубу, ЦНАПи, медзаклади облаштували антсептиками для рук тощо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!