У «Муніципальній варті» хочуть переглянути тарифи на евакуацію транспортних засобів

1700 0
Якщо відбудуться зміни, то відділ евакуації стане прибутковим.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

ЛКП «Муніципальній варті» щороку виділяють 50-60 млн гривень на рік, при цьому заробляють вони не більше десяти. Про це детальніше йдеться у тексті «Не узаконені. Як «Муніципальна варта» планує здобувати прихильність львів’ян». В ефірі Tvoemisto.tv у межах проєкту «Реформи без ілюзій» керівник «Муніципальної варти» Павло Пец пояснив, на чому в ЛКП планують заробляти. 

«Зараз в нас є два напрямки, за якими ми плануємо збільшувати доходи. По-перше, це охорона комерційних об’єктів. Думаю, цього року нам вже вийде це робити і перші результати покажемо влітку. По-друге, ведемо переговори з Головним управлінням Нацполіції, Міністерством внутрішніх справ для того, аби переглянути тариф на евакуацію транспортних засобів або надати органам місцевого самоврядування регулювати це самостійно», – каже він.

Читайте також: У «Муніципальній варті» пояснили, чому їх працівник застосував перцевий газ до чоловіка у центрі Львова

Якщо будуть такі зміни, то, за словами Павла Пеца, відділ евакуації стане прибутковим і можна буде говорити про нарощення його потужностей. Керівник «Муніципальної варти» каже, що для відділу евакуації робота є завжди – чим більша кількість евакуаторів буде працювати, тим більше можна буде заробляти. Зараз це їхні два пріоритетні напрямки.

Повне відео дискусії можна переглянути тут

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!