У МВС розповіли, скільки триватиме посилений режим роботи поліції

1825 0
Підрозділи МВС, Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС працюватимуть у посиленому режимі щонайменше до 10 травня на території всієї України.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, повідомляє УНІАН.

Шкіряк зазначив, що завдяки високопрофесійній та ефективній роботі правоохоронців 2 травня в Одесі все минуло спокійно.

«Але ніхто не розслабляється, рука завжди на пульсі. Попереду 8-9 травня. В ці дати не виключені чергові спроби провокацій з боку російських спецслужб та їхніх сателітів в Україні – деструктивних антидержавних політичних сил», – йдеться у повідомленні.

За його словами, це стосується не тільки Одеси, а й інших регіонів України.

«Втім, українські правоохоронці повністю готові до таких викликів і негайно нададуть жорстку та адекватну реакцію на будь-які спроби дестабілізації ситуації в середині країни. Оперативні та контртерористичні заходи МВС та СБУ тривають. Нами буде зроблено все, щоб не допустити і упередити можливі провокації», – запевнив радник міністра внутрішніх справ.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!