У Митрополичих садах у Львові відкрили Оселю святого Миколая

3475 0
Оселя працюватиме ще один день, 19 грудня.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові сьогодні відкрилась Оселя святого Миколая. У Митрополичих садах, поблизу собору святого Юра діти проходять квест із ангелами і чортиком, а згодом потрапляють до домівки святого. Тvoemisto.tv транслювало усе наживо.

Оселю Миколая Чудотворця цього року відкрила Фундація Духовного Відродження, аби нагадати про суть свята.

«Ми вперше робимо Оселю Миколая, хоч кожного року планували. З кожним роком все більше пропагують не зовсім наших традицій. А це ж святий Миколай, його помічники не ельфи, не снігурка, а ангели. Це реальний святий, реальна історія. Його приклад надихає нас на добрі справи», – каже заступниця директора благодійної організації «Фундація Духовного Відродження» при Львівській Архієпархії УГКЦ, що опікується садами, Олена Карнаух.

Читайте також: Львів’ян запрошують стати помічником святого Миколая

Діти виконують завдання, отримують наліпки, а наприкінці зустрічаються із Миколаєм. У садах є зона для батьків, де можна випити какао. Охочих відвідати Оселю святого чимало, записуватись потрібно заздалегідь. Працюватиме вона ще завтра. Вхід платний – благодійний внесок 300 грн (за дитину) та 50 грн з дорослого.   

Нагадаємо, до дня святого Миколая у Львові працюватиме ще декілька резиденцій, де діти можуть побачитись із святим та отримати від нього подарунки. Через епідемію, карантинні обмеження, кількість резиденцій цього року менша, ніж торік.

Фото Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!