На фестивалі "Вітер На-дії" у Львові учасники житимуть у наметах

2549 0
З 10 до 13 липня у Львові відбуватиметься Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії», учасниками якого можуть стати люди зі всієї України віком від 16 років. У рамках фестивалю проводитимуть екскурсії, квести, читатимуть лекції та власноруч майструватимуть вітрячки. Також серед учасників фестивалю розіграють два квитки на серпневий концерт "Океану Ельзи".

Перші два дні, 10-11 липня, всі події фестивалю відбуватимуться у парафіях та в центральній частині Львова: прийом у львівських родинах (для гостей міста), зустрічі-знайомства, екскурсії та квести Львовом.

Основний день фестивалю – субота, 12 липня, свято апостолів Петра й Павла. На великому відкритому просторі Українського Католицького Університету та Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 35а) облаштують наметове містечко, поруч із ним – сцена та безліч майстерень.

Окрім того, активно працюватиме Відкритий університет, де читатимуть лекції. У неділю, 13 липня, «Вітер На-Дії» завершиться літургією та спільною молитвою за Україну.

Також кожен із гостей фестивалю може заздалегідь змайструвати власноруч або у команді з друзями вітряк. Найкращого вітряка визначать та вручать за нього приз уже під час самого фестивалю.

Реєстрація – обов'язкова та дає шанс виграти два квитки на серпневий концерт «Океану Ельзи» або фестивальну футболку. Зареєструватись усі охочі можуть на сайті фестивалю, а також у перший день Фестивалю – 10 липня – у реєстраційному центрі в Львівській міській раді, або ж 12 липня за адресою: вул. Хуторівка, 35а.

Вартість: субота-неділя – 12-13 липня – 80 грн; повна програма – 10-13 липня – 100 грн.

 

Програма фестивалю

Четвер, 10 липня
З 12.00 – прибуття учасників, реєстрація на парафіях, поселення
Вечір – зустріч на парафіях

П’ятниця, 11 липня
Ранок – Божественна Літургія на  парафіях, сніданок.
Протягом дня – екскурсії містом, відкритий університет, вільний час
Вечір – повернення на парафії

Субота, 12 липня
7.30 – Божественна Літургія на  парафіях
Сніданок
7.00 – 12.00 – реєстрація на Хуторівці
12.00 – урочисте відкриття
12.30 – 18.30 – майстер-класи, дискусійні майданчики
19.00 – Концерт
23.00 – Молитва

Неділя, 13 липня
9.00 – 10.30 – дискусійні групи
11.00 – Божественна Літургія
Прощання

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!