Політична реклама

У наступному році у Львові планують розпочати будівництво льодової арени

1721 0
4 січня, після гри ХК «Леви» у Новояворівську голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк та міський голова Львова Андрій Садовий заявили про те, що обласна та міська влади вже працюють над створенням у Львові льодового палацу. Очільник міста сказав, що наступного року «почнуть реалізовувати цей проект». Про це повідомила прес-служба ХК "Леви".

А. Садовий зазначив: «Зараз ми маємо багато працювати над тим, щоб у Львові постав палац спорту. І не чекати до 2014 року, а уже в наступному році почати реалізовувати проект».

За словами очільника міста, в мерії вже розглянули декілька місць, де можна збудувати Льодовий палац. Зараз департамент містобудування ЛМР працює над тим, щоб запропонувати хокейному клубу «Леви» територію, яка його задовільнить. Оскільки, за попередніми намірами, будуватимуть арену на умовах співфінансування: « 50% - дасть клуб, 50% з державної казни, а землю виділить місто. Я переконаний, що цей проект вдасться зреалізувати», - додав А. Садовий.

Голова ЛОДА. М. Костюк також заявив про намір долучитись влади до цього будівництва: «Львову потрібна Льодова арена, і ми активно працюємо над цим. Можливо, було втрачено деякий час. Однак в Україні поступово реалізуються окремі проекти льодових арен. Так що будемо наздоганяти», - закінчив посадовець. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!