У Нацполіції Львівщини розповіли, скільки протоколів склали на порушників карантину

1930 0
Правопорушень у богослужіннях протягом вихідних не було.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

За порушення правил самоізоляції на Львівщині склали 13 адміністративних протоколів, на підприємців – 84, на громадян, що перебували в парках і відпочинкових зонах, відколи це заборонили, – 91, а тих, які перебували в прибережних відпочинкових зонах – 43. Про це під час брифінгу повідомив керівник ГУ Нацполіції Львівської області Василь Віконський.

Водночас склали 74 протоколи на тих людей, які перебували у громадських місцях без масок, на перевізників – 19 протоколів, на громадян, які мають посадові інструкції, зокрема директорів ринків – 7 протоколів, і також на одного продавця.

Читайте також: «У нас немає цілі виписувати протоколи». Як це працювати поліцейським в умовах карантину

Протягом вихідних зокрема, 11-12 квітня, у Львові склали сім адміністративних протоколів. Водночас правопорушень у богослужіннях не було.

Уся поліція, за словами Василя Віконського, вже переведена на посилений варіант несення служби. На Великодні свята буде більше поліцейських на вулицях, і в тому числі біля храмів. Ніхто не заборонить мешканцям йти із кошиками до церкви, але поліція слідкуватиме, щоби люди дотримувалися дистанції.  

Нагадаємо, що карантин в Україні триватиме щонайменше до 24 квітня. За порушення його умов можуть оштрафувати на 17-34 тис. грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!