У Нацвідборі Дитячого Євробачення перемогла 13-річна дівчинка із Львівщини

10129 0
Дівчина представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Єревані.
Фото з інстаграму escinside

Фото з інстаграму escinside

У фіналі Національного відбору на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2022 перемогу здобула 13-річна мешканка Львівщини Злата Дзюнька з авторською піснею «Незламна». Про це повідомляє Суспільне.

«18 вересня відбувся фінал Нацвідбору на участь у Дитячому Євробаченні-2022. Ім'я переможця назвали у прямому ефірі на сторінках Суспільного, який забезпечує участь представника на пісенному конкурсі. За результатами голосування перемогла Злата Дзюнька з піснею «Незламна», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні стартував Нацвідбір на євробачення-2023. Які умови

Дівчина представлятиме Україну на 20 Дитячому пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться 11 грудня в Єревані (Вірменія).

За інформацією Суспільного, Злата проживає у місті Рава-Руська Львівської області, є учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Нагадаємо, що пісенний конкурс «Євробачення-2023» цього року відбудеться у Великій Британії, незважаючи на те, що український гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» здобув перемогу. Після рішення, що подію наступного року неможливо провести в Україні з міркувань безпеки, Європейська спілка радіомовлення і телебачення розглянула низку варіантів з мовником-переможцем. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!