Політична реклама

У найближчі дні на дорогах Львова прогнозують ожеледицю

1083 0
Синоптики застерігають: найближчими днями на дорогах Львівщини – ожеледиця

За прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 12-14 лютого вночі та вранці на дорогах – ожеледиця.

Працівники ДАІ закликають всіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно уважними та обережними, інформує прес-служба ДАІ у Львівській області.

12 лютого, за інформацією синоптиків, в області очікується хмарна погода з проясненнями, туман, місцями невеликий дощ. Температура повітря цієї ночі від 2 морозу до 3 тепла, а вдень – 4-9 тепла.

 Державтоінспекція Львівщини закликає водіїв бути обережними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрів, користуватися пасками безпеки, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!