Політична реклама

У найближчі дні у Львові прогнозують мороз, на дорогах - ожеледиця

1315 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 26 листопада у Львові прогнозують поривипівнічно-західного вітру 15 – 20 м/с. Часом невеликий сніг та мокрий сніг.

На дорогах ожеледиця, інформує прес-служба Львівської міськради. Температура повітря вночі 1 – 3º морозу, вдень  від 1° морозу до 1º тепла.

27 листопада очікують без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла.

28 листопада: вночі без істотних опадів, вдень часом мокрий сніг та дощ. Вдень місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 5 – 10º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

Львів’ян закликають одягнутись тепло, щоб не допустити переохолодження, а як наслідок, застуди. Водночас прохання до водіїв використовувати зимові шини та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!