Політична реклама

У неділю львів'ян запрошують на "Різдвяну феєрію"

1539 0
29 грудня о 15:30 год перед головною ялинкою Львова актори театру «Воскресіння» подарують глядачам вуличну виставу «Різдвяна феєрія», яку театр підготував до Різдвяних свят.

Вистава почнеться з карнавалу великих масок, що подорожують містом, інформує прес-служба Львівської міськради. Актори використають дванадцять 4-метрових масок, а також вогняні та піротехнічні ефекти.

Маски символізуватимуть образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Вистава триватиме 1 годину.

З 2 до 5 та 7 січня у дворику Ратуші театр «Воскресіння» покаже незабутню театралізовану вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год. Квитки на виставу коштуватимуть 40 та 20 гривень, для дорослих та дітей відповідно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!