Політична реклама

У неділю львів'яни зможуть безкоштовно обстежитись на гепатит

1632 0
У рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами у Львові відбудеться акція «С» – наша спільна справа в боротьбі за життя Людини» в межах всеукраїнської акції «Переможемо С».

28 липня буде проводитись флеш-моб, спрямований на фокусування уваги на проблемах з вірусними гепатитами насамперед молоді, а також загальне інформування про захворювання за допомогою інформаційних матеріалів, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також у неділю, 28 липня, з 12.00 до 16.00 год. кожен охочий зможе пройти діагностику за допомогою швидких тестів на гепатити В і С, завітавши на площу Ринок біля будівлі Львівської міської ради, де працюватиме мобільна амбулаторія.

Гепатит С - інфекційне захворювання. Зараження вірусом гепатиту С відбувається через кров від хворої до здорової людини. Вірус вражає в основному печінку і в процесі захворювання виникає цироз або рак печінки.

Лікування вірусного гепатиту вкрай дороговартісне і його діагностика також, хоча захворювання виліковне. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!