У неділю Львовом пройде хода до Свята Героїв. Чи перекриватимуть рух

1983 0
Маршрут традиційно пройде від пам’ятника Степанові Бандері до пам’ятника Тарасові Шевченку.
ілюстративне фото: prolviv.com

ілюстративне фото: prolviv.com

У неділю, 26 травня, у Львові відзначатимуть Свято Героїв. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

З цієї нагоди Львовом пройде хода з учасників АТО, ветеранських та волонтерських організацій, учасників Революції Гідності та молоді.

Хода розпочнеться о 12:15 і пройде за маршрутом: вул. Степана Бандери – вул. Коперника – проспект Свободи.

Під час ходи учасники зупинятимуться для покладання квітів: до таблиці Євгена Коновальця (вул. Коновальця), таблиці Романа Шухевича (вул. Чупринки), пам’ятника Михайлові Вербицькому (вул. Чупринки), пам’ятника жертвам комуністичних злочинів (площа Шашкевича), таблиці жертвам спецслужб тоталітарних режимів (вул. Бандери), пам’ятника отцю Маркіяну Шашкевичу (вул. Коперника), таблиці патріарху Йосифу Сліпому (вул. Коперника), таблиці Олексі Гасину (вул. Коперника), таблиці Романові Дашкевичу (вул. Коперника).

Читайте також: В Україні запрацював закон, що визнає воїнів ОУН та УПА учасниками бойових дій

О 13:30-14:00 колона урочисто пройде проспектом Свободи і зупиниться перед пам’ятником Тарасові Шевченку.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак, за маршрутом руху ходи ситуативно обмежуватимуть рух.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!