Політична реклама

У неділю льв`ян запрошують долучитись до Хресної ходи

1121 0
Завтра, 18 березня, у Хрестопоклонну неділю, львів’ян запрошують взяти участь у молитовній Хресній ході вулицясм Львова, яку традиційно організовує Львівська архиєпархія УГКЦ.

Хресна хода, як інформує прес-служба ЛМР, розпочнеться о 15:00. біля храму Cвятого архистратига Михаїла, а завершиться на площі перед Архикатедральним собором Святого Юра. Очолить хресну ходу владика Ігор (Возьняк), архиєпископ і митрополит Львівський УГКЦ.

У спільній молитві участь візьмуть: духовенство та монашество Львівської архиєпархії УГКЦ, студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа, представники влади міста і області, ректори та студенти львівських вищих навчальних закладів.

Цього року молитовні роздуми «Дорога відкуплення» провадитимуть отці Львівської провінції Чину Найсвятішого Ізбавителя.

Наступний 2013 рік для отців редемптористів в Україні є ювілейним, адже виповнюється 100 років від часу підписання угоди між Митрополитом Андреєм (Шептицьким) та генеральним урядом редемптористів про заснування редемптористського монастиря в Галичині.

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб пережити дорогу Господа до Воскресіння через Голгофу. На завершення спільної Хресної дороги біля Архикатедрального Собору Святого Юра буде відмовлена спільна молитва за прославу слуги Божого Андрея, після якої кожен охочий отримає іконку з реліквіями та книги Митрополита. 

Контактна особа – отець Павло Дроздяк, тел. 0976617054. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!