У неділю на Сихові обмежуватимуть рух через Хресну дорогу

1877 0
Усіх вірних запрошують до спільної молитви.
Фото: leopolis.news

Фото: leopolis.news

У неділю, 14 квітня, на Сихові відбудеться Хресна Дорога, яку організовує парафія храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Хресна дорога триватиме з 18.00 до 20.30 год. За маршрутом ходи ситуативно призупинять рух транспорту. Усіх вірних запрошують до спільної молитви.

Маршрут дороги:

Майдан святого Івана Павла ІІ папи Римського, 1 (церква Різдва Пресвятої Богородиці) — просп. Червоної Калини, 76а (розворот навпроти вул. Драгана, 1) — просп. Червоної Калини (непарна сторона) — просп. Червоної Калини, 36а (розворот навпроти ТЦ «Шувар») — просп. Червоної Калини (парна сторона) — майдан святого Івана Павла ІІ папи Римського, 1 (церква Різдва Пресвятої Богородиці).

Додамо, що у центрі Львова та у частині Шевченківського району у неділю також ситуативно обмежуватимуть рух через благодійний напівмарафон Run the world.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!