У неділю центром Львова пройде забіг на 10 км. Як взяти участь

1787 0
До участі в змаганні запрошують як професіоналів, так і аматорів бігу.
ЛОДА

ЛОДА

17 вересня у Львові пройде Чемпіонат України з бігу на 10 км, більше знаний як «Львівська десятка».

Відкриття чемпіонату заплановане на 09:00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, пробіг стартуватиме о 10:00 за маршрутом: просп. Свободи, 41 – просп. Свободи – вул. М. Коперника – просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. Липинського – просп. В. Чорновола – пл. Різні – просп. Свободи – вул. М. Коперника – просп. Свободи, 41.

Взяти участь у пробігу можуть як професіонали, так і аматори. 

Вікові групи: до 20 років; 20 – 29 років; 30 – 39 років; 40 – 49 років; 50 – 59 років; 60+ років.

Ліміт часу на подолання дистанції: 1 год 20 хв. Переможці та призери Чемпіонату України з бігу по шосе на 10 км нагороджуються медалями та дипломами.

Участь у забігу безкоштовна. Реєстрація на триває за посиланням.

Допуск учасників до змагань здійснюється за наявності наступних документів, які слід надати оргкомітету при отриманні стартового номера учасника:

посвідчення особи, що підтверджує вік учасника (обов'язково для всіх учасників);

громадяни іноземних держав зобов’язані надати медичний страховий поліс, який покриває участь у спортивних змаганнях.

Як зазначають організатори, медичні документи повинні бути оформлені не раніше 6 місяців до змагань. Для учасників змагань у віці 14 років і молодше підтвердження віку здійснюють батьки або уповноважені супроводжуючи особи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!