Політична реклама

У неділю у Львівській філармонії вшанують Шевченка

1250 0
У неділю, 16 березня, о 18:00 годині у Львівській обласній філармонії проведуть літературно-музичну композицію «На перехресті вчора і сьогодні», яка присвячена Тарасу Шевченку.

Автор програми та виконавець – заслужений артист України, майстер художнього слова Олег Батов читатиме тексти сучасних авторів: львівської поетеси Анни Волинської та київського поета Віталія Іваненка, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Програма вечора увібрала не просто окремі вірші поетів, а складена в жанрі композиції, де екстраполюється погляд на сучасне суспільство через творчість Тараса Шевченка. Вірші поєднуються зі звучанням фортепіано адже участь в концерті візьме знана львівська піаністка, заслужена артистка України Оксана Рапіта», - зазначили організатори. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!