У неділю у Львові – чемпіонат з бігу. Як змінюватимуть рух транспорту?

1656 0
У неділю, 20 вересня, у Львові відбудеться видовищний спортивний захід – чемпіонат України з бігу по шосе «Львівська десятка», на час проведення якого буде частково змінено рух на проспекті Чорновола та вулиці Липинського.
фото: zik.ua, wikimapia.org, sai.gov.ua

фото: zik.ua, wikimapia.org, sai.gov.ua

Управління молоді, сім’ї та спорту разом з СК «Ультра» запрошують львів’ян та гостей міста стати глядачами змагань, які розпочнуться о 9:00 год. на просп. В. Чорновола біля івент-холу «Кіно», та проляже за маршрутом просп. В. Чорновола, вул. Липинського (по правій стороні руху від центру) та у зворотному напрямку по тій же стороні руху).

У зв’язку з цим відбудеться перекриття руху транспорту по одній частині дороги від просп. Чорновола, 2 (Івент-хол «Кіно») до вул. Липинського, 50 з 08:30 до 10:30 год.

«Щороку у нашому місті проводиться все більше і більше змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів. Впевнений, що такий масштабний захід як чемпіонат України з бігу по шосе «Львівська десятка», зробить вагомий внесок в промоцію здорового способу життя та фізичної культури і спорту, щоб стало ще більше модно серед мешканців міста займатися бігом, адже це так просто і корисно. Тому радо запрошуємо всіх долучитися до заходу і стати, якщо не учасником, то глядачем і підтримати наших львівських спортсменів», - начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Для участі в змаганнях запрошуються не лише спортсмени-професіонали, а й також спортсмени-любителі при обов’язковій попередній реєстрації. Прийом додаткових заявок, реєстрація учасників, видача стартових номерів буде відбуватися 19 вересня, у суботу з 16.00, під чаc проведення Pasta Party в приміщенні легкоатлетичного манежу СКА (вул. Клепарівська, 39а) та у день змагань, 20 вересня перед початком змагань.

Сценарій заходу:

7:00 - Початок роботи Секретаріату змагань. Видача нагрудних номерів, чіпів, оплата стартових внесків.

8:30 – Завершення реєстрації!

8:30 – Урочисте відкриття змагань. (просп. В. Чорновола, 4)

8:45 – Реєстрація учасників Чемпіонату України.

9:00 – Старт змагань

10:20 – Завершення ліміту часу.

11:30 – Урочисте нагородження переможців та призерів.

12:00 – Закриття змагань.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!