У неділю у Львові дітей возитимуть оновленою залізницею

4410 0
У неділю, 10 травня, о 11:00 Львівська дитяча залізниця у Стрийському парку вже у шістдесят четвертий раз відкриває сезон для маленьких пасажирів. Покататися на потязі «Вітерець» можна буде безкоштовно. ®
фото: kokhano.livejournal.com

фото: kokhano.livejournal.com

Про це повідомили організатори події.

Цього року старенький «Вітерець» здивує своїм оновленим виглядом – впродовж цілого місяця його ремонтувала «Корпорація КРТ».

«У нас на залізниці раніше так якісно ремонтні роботи не виконувались, тому зараз «Вітерець» та його вагони стали набагато кращими та змінили свій вигляд»,  – розповів директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер.

На честь відкриття залізниці планується справжнє свято. Спочатку на львів’ян та гостей міста чекає традиційна частина: представлення юних залізничників, офіційне прийняття, здача рапортів та відправлення «Вітерця» у перший безкоштовний рейс. Крім того, для маленьких гостей заплановані приємні сюрпризи. Зокрема, солодкі гостинці, ігри, конкурси та забави від справжнього улюбленця дітей – Левка Дурка.

Нагадаємо, на початку квітня «Корпорація КРТ» у рамках соціального проекту «Яскраве дозвілля – дітям»  розпочала ремонтні роботи з відновлення Львівської дитячої залізниці. Було повністю відремонтовано рухомий склад потяга, станцію «Сонячна» та квиткову касу.

Довідково:

Історія Львівської дитячої залізниці розпочалась ще 1951 року. Тоді було три станції та локомотивне депо. Проте у 1976 році під час реконструкції вулиці Стрийської довжину залізниці довелося скоротити до 1200 метрів і залишити тільки дві станції – «Паркову» і «Сонячну».

«Корпорація КРТ» спеціалізується на виробництві деталей та вузлів залізничних скріплень. З початку 2000-х років активно працює та впроваджує інноваційні технології як у кінцевий продукт, так і в сам процес виробництва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!