У неділю у Львові пройдуть козацькі змагання

1467 0
У неділю, 16 листопада, організація української молоді «Спадщина» проведе загальноміські змагання «Козацькі забави». На відвідувачів чекатимуть різноманітні турніри, інтелектуальні завдання та конкурси, які продемонструють не лише силу та витривалість, а й мудрість та вміння швидко реагувати.

Змагання пройдуть на вул. Б. Хмельницького, 123 (СЗШ№7) о 12:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Здавна козаків вшановували, як хоробрих та сильних духом і серцем воїнів, проте вони не лише боролися, а й весело розважалися.

На вас чекатимуть різні турніри, інтелектуальні конкурси, які продемонструють не лише силу та витривалість, а й мудрість та вміння швидко реагувати. Сміливці доведуть свою мужність на турнірі з боксу. Отож, чекаємо усіх охочих, адже це хороший спосіб чудово провести вихідний день. Внесок 25 грн. (кожні 5 грн. підуть на допомогу воїнам у зоні АТО)», - розповіли організатори. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!