У Львові в неділю пройдуть змагання із триатлону. Які вулиці перекриють

2007 0
Закритими для проїзду буде траса Брюховичі-Львів, пр. Чорновола та центральна частина міста.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

12 вересня у Львові відбудуться масштабні міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021. Через це рух автотранспорту на маршруті змагань обмежать, – повідомили в пресслужбі ЛМР.

Старт змагань відбувається на озері Колиба (смт Брюховичі). Після першої транзитної зони учасники здолають велосипедний сегмент, який включає ділянку траси Брюховичі – Львів та 5 кіл вулицями Львова. Після велоетапу учасники пройдуть транзитну зону на проспекті Свободи, де відбудеться біговий сегмент. Фінішуватимуть учасники перед Львівським театром опери та балету.

Як розповів начальник управління транспорту Орест Олеськів, через змагання закритою для проїзду буде траса Брюховичі – Львів, пр. Чорновола та центральна частина міста.

З 08.45 закриють рух транспорту на всій дистанції змагань. О 10.30 відкриють рух на перехресті вул. Варшавська – пр. Чорновола, з 12.00 – на пр. Чорновола.

Площа Різні буде відкрита лише для кінцевої зупинки громадського транспорту. Перехрестя вул. Городоцька – пр. Чорновола (пр. Свободи) буде проїзне з ситуативним перекриттям руху. Вул. Під Дубом – вул. Куліша буде відкритою для руху транспорту. Пр. Свободи, як завжди у вихідний день, буде закритий, об'їзд здійснюватиметься по вул. Підвальній.

З 8.45 і по 12.00 будуть зміни у роботі громадського транспорту. Зокрема, 9 міських маршрутів та тролейбус №33 у цей час не курсуватимуть. Ще 16 маршрутів курсуватимуть зі змінами.

Ті автобуси, як їздять на вул. Мазепи і вул. Липинського, об’їжджатимуть пр. Чорновола по вул. Замарстинівській. А ті, які їдуть з Рясне на вул. Ковча, їхатимуть на вул. Левандівській і вул. Городоцькій. Автобуси, які їдуть на вул. Коперника і вул. Дорошенка, поїдуть по вул. Вітовського на пл. Соборну.

У неділю до 12.00 не курсуватимуть маршрути № 6А, 7, 8, 8А, 37, 17, 22, 31, 41 та тролейбус №33.

До 12.00 автобуси №1А, 46, 51, 53 курсуватимуть по вул. Підвальна – Б.Хмельницького – Замарстинівська, автобуси №47А, 61 – по вул. Левандівській – Городоцькій, автобус №9 – вул. Вітовського - І.Франка – Підвальна – Б.Хмельницького – Замарстинівська, автобус №52 буде закорочений до церкви св. Анни, автобуси № 20, 25, 34, 39 їхатимуть по вул. Б. Хмельницького – Замарстинівська – Липинського, автобус №43 – по вул. Вербицького – Вітовського у напрямку до вул. Зеленої, автобус №7 – по вул. Клепарівська – (Джерельна) – Варшавська та автобус №45 – по вул. Вітовського – І.Франка в обидва напрямки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!