Політична реклама

У неділю у Львові відбудеться парад помічників Миколая

1566 0
У рамках акції «Миколай про тебе не забуде», 8 грудня помічники Миколая, одягнені в шапочки та кольорові костюми, пройдуться святковою ходою від Львівського палацу мистецтв, вул. Коперника, 17, проспектом Свободи до Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької та назад до площі Ринок.

Супроводжуватиме волонтерів військовий оркестр Львівського Інституту Сухопутних Військ, паркуристи з клубу LvivMotion, танцюристи та навіть пінгвіни, інформує прес-служба Львівської міськради.

Під час зупинки біля оперного театру відбудеться виступ оркестру, а учасники параду вже традиційно виконають пісню «Помічник Святого Миколая», яка написана одним з волонтерів та є гімном Акції. На закінчення параду на площі Ринок біля Ратуші відбудуться  показові виступи паркур-шоу, танцювальнийфлеш-моб.

«Після параду у  приміщенні мистецького об’єднання «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудетьсямайстер-клас, на якому кожен охочий зможе навчитись виготовляти святкові листівки, вироби з фетру, сережки, магніти, прикраси на ялинку та біжутерію. Вартість участі у майстер-класі:1 кілограм цукерок або іграшка», - розповіли організатори заходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!