У неділю у Львові відбудуться дві ходи римо-католиків. Маршрути

1899 0
Можливе ситуативне обмеження руху транспорту.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У неділю, 21 квітня, римо-католики Львова відзначать Великдень двома святковими процесіями. Їх організовують парафія церкви Марії Магдалини та парафія святого Антонія РКЦ. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Перша хода, в якій візьмуть участь близько 400 людей, розпочнеться о 8:10 і триватиме до 8:50.

Маршрут ходи: костел св. Марії Магдалини – вул. С. Бандери – вул. Професорська – вул. М. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. П. Дорошенка (від рогу вул. Бібліотечної до костелу св. Марії Магдалини).

Читайте також: Духівники твого міста. Римо-католицький священик про потребу в інших людях

Процесійна хода парафії святого Антонія триватиме з 8:00 до 8:30. Планується, що в ній візьмуть участь близько 500 людей.

Маршрут ходи: вул. Личаківська, 49а (храм св. Антонія) – вул. М. Заньковецької – вул. М. Лисенка – вул. Садовського – вул. Личаківська (храм св. Антонія).

За маршрутом процесій можливе ситуативне призупинення руху транспорту. Водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж маршруту ходи, аби не створювати тимчасових незручностей та перешкод.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!