Політична реклама

У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура

1538 1
У неділю, 22 квітня, у ефірі півфіналу проекту “Голос країни-2” на телеканалі “1+1” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура. До кульмінаційного моменту популярного вокального проекту дійшло восьмеро конкурсантів.

На фінальні акорди шоу Павло Табаков притримав найромантичніші пісні — у півфіналі виконає легендарну композицію з репертуару знаменитого французького шансоньє Шарля Азнавура Une Vie D’Amour (у російській інтерпретації шлягер відомий під назвою“Вечная любовь”). Павло співатиме французьку версію хіта — ту, слова до якої написав сам Азнавур і яка прозвучала у фільмі«Тегеран-43».

- Une Vie D’Amour - історія про кохання, за яке можна віддати своє життя і пронести через усе життя, - каже Табаков. - У кожного, хто слухатиме цю пісню, будуть свої асоціації та спогади. І в мене — також...

Про “вічне кохання” Павло розповідатиме глядачам “Голосу країни” за білим роялем. Про інструмент подбали постановники шоу. Хоча була небезпека — могли вчасно не знайти білого рояля. Але і на цей випадок у Табакова був запасний варіант — привезти зі Львова до Києва власний білий рояль. Це - ексклюзивний інструмент, який кілька років тому виготовили на замовлення співака.

- Мріяв на сцені “Голосу країни” заспівати французькою, адже надзвичайно люблю цю мову і саму Францію, - зізнається Павло Табаков. - Це перша країна, у яку на початку 2000-х я поїхав у закордонні гастролі. Відтоді уже 25 разів гастролював у Франції. У якийсь момент навіть хотів переїхати жити до одного з невеличких містечок у передмісті Парижа. Коли приїжджаю до Франції, почуваю себе як удома. Тут — неперевершений дух творчості, відчуття цілковитої незалежності і, звичайно ж, романтика витає у повітрі.

Дивіться на «1+1» прямі ефіри проекту «Голос країни. Нова історія» у неділю о 20.15.

Відео виступу на чвертьфіналі “Голосу країни-2” (виконання хіта I Want It All гурту Queen)

 

21 Квітня, 2012 20:19
львів'янин Будемо голосувати за Табакова! Французькою у нього мало би гарно вийти :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!