У неділю у центрі Львова на швидкість складатимуть кубик Рубіка

1742 0
Цієї неділі, 24 серпня, на площі Музейній, 1 відбудеться змагання зі швидкубінгу «LvivCubeFest» - учасники на швидкість збиратимуть кубик Рубіка.
Фото: freeadvice

Фото: freeadvice

Змагання проводиться у два етапи: відбіркові тури і фінал. Під час змагання швидкубери спробують свої сили у розв'язанні кубика 2х2х2, 3х3х3, 4х4х4 і пірамідки Рубіка, а також у складанні кубика однією рукою, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У Львові ще у 2011 році проходили такі змагання. Зараз швидкубінг стає все популярнішим, проводяться зустрічі, зібралася дружня компанія однодумців. І ось у День Незалежності, 24 серпня, знову будуть проведені міні-змагання», - розповіла організатор змагань «LvivCubeFest» Юлія Остапенко.

Читайте також: Як Львів відзначатиме День Незалежності. Повна програма

Початок змагань об 11:00.

Довідка. Швидкубінг – це інтелектуальний вид спорту, що полягає в розв’язанні механічних головоломок за найменший час. У світі регулярно проводяться національні, континентальні та світові змагання зі швидкубінгу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!