У Нідерландах стартувала кампанія, за участі українських дітей, на підтримку України

1570 0
У Нідерландах стартувала інтернет-кампанія на підтримку України напередодні квітневого референдуму щодо Угоди про асоціацію
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

Як зазначається на сайті проекту, в його рамках опубліковано 10 відеороликів, на яких талановиті українські діти виконують знамениту пісню «Вона вірить в мене» (“Zij gelooft in mij”) видатного нідерландського шансоньє Андре Хазеса (Andre Hazes). Про це інформує Укрінформ

«Кампанія «Давай, Нідерланди, давай!» («Hop, Nederland, hop!») - це історії талановитих українських дітей. Це чудові зразки успіху юних українців, що пізнають цей світ та змінюють його на краще. Адже угода про Асоціацію між Україною та ЄС - це не торгівля і не політика. Це майбутнє українського народу та його дітей. Тому кожен голос нідерландця - це голос за їх кращу долю», - йдеться на сайті проекту.

У цих роликах були використані елементи нідерландського фольклору. До проекту було залучено двох місцевих фахівців - одного з найкращих режисерів Королівства Теда Ленсена (Thed Lenssen) та аранжувальника Клааса Берінгса (Klaas Berings).

Наприкінці березня - на початку квітня діти-учасники кампанії відвідають Нідерланди, щоб особисто представити проект підданим Королівства.

Нагадаємо, вболівальники футбольних клубів «Динамо» Київ, «Металіст» Харків, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Чорноморець» Одеса, «Карпати» Львів та «Шахтар» Донецьк звернулися до прихильників голландських футбольних клубів у межах кампанії #TakIsJa. Ролик-звернення українських вболівальників з’явився у мережі. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!