У новій поліції Львова хочуть служити більше 8 тисяч чоловік

2104 0
У новій патрульній поліції Львова уже виявили бажання служити більше восьми тисяч осіб. Про це повідомили в прес-службі обласного управління міліції.

«Понад 70 відсотків з них – хлопці, більше 60 відсотків – з вищою освітою. Всі претенденти на посади дуже мотивовані, мають бажання служити людям та захищати закон», –  розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, претендувати на посади у патрульній поліції Львова можуть громадяни України віком від 21 до 35 років. Основними вимогами до кандидатів є патріотизм, бажання захищати закон та допомагати людям. Стать та освіта значення не мають. В подальшому на претендентів чекають тестування та навчання.

Як повідомлялося раніше, заповнення анкет на конкурсний відбір у «Мою нову поліцію» у режимі он-лайн продовжено до 20 травня. Усі охочі ще можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС. 

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!