Політична реклама

У новому фотоконкурсі можна виграти продовження літнього відпочинку

1438 0
Інтернет-портал "Твоє місто" розпочинає новий фотоконкурс "Продовжи відпочинок восени!". Кожен охочий зможе опублікувати фотографії свого відпочинку цього літа та отримати у подарунок якісний відпочинок восени.

Світлини учасників, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають сертифікати на послуги партнера конкурсу - СПА-центру «Три стихії» (відвідування сауни, соляної кімнати та тренажерного залу).

Сертифікати шукатимуть своїх власників починаючи з 01.09.2012 до 28.09.2012. Володарів сертифікатів буде оголошено 28.09.2012 о 14:00 год.

Нагадаємо, що участь у конкурсі проводиться тільки серед зареєстрованих користувачів порталу "Твоє місто". З правилами участі можна ознайомитись на сторінці фотоконкурсу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!