У новому львівському "Електроні" на ходу розбили скло

4726 0
Скло на дверях низькопідголового трисекційного трамваю «Електрон», який тільки тиждень тому виїхав на маршрут, розбили. Це трапилось під час руху трамваю. Найімовірніше, у скло потрапив камінь. Трапилося це 8 листопада близько 18:00 на вул. Івана Франка.
Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" та Natalia Orel

Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" та Natalia Orel

Яким чином камінь влетів у скло дверей, ніхто не бачив, бо на вулиці було темно. До того ж, водієві повідомили про це аж на наступній зупинці, пише ZAXID.NET.

Наталя Орел, яка їхала всередині трамваю і стала свідком події, припускає, що камінь кинули навмисно: «То був пізній вечір, не видно було. Я тільки почула звук, а вже пізніше побачила розбите скло. Версія про те, що камінь вилетів з-під коліс автомобіля – сумнівна, тому що там досить мала відстань від тротуару, і траєкторія була б інша», – вважає вона.

Пасажирка також додала, що скло на дверях трамваю було подвійним. Камінь розбив тільки зовнішнє, тому всередину не залетів.

Водночас львівська ГО "За якісний транспорт" на своїй Facebook-сторінці публікує коментар ще однієї очевидиці події, де та припускає, що, можливо, у трамвай стріляли з пневматичної зброї, бо спочатку "у склі був маленький круглий отвір".

ЛКП «Львівелектротранс» наразі не прокоментувало цю ситуацію.

ТЕГИ: "Електрон"

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!