Новий тролейбус «Електрону» зняли з маршруту через дефект

4224 0
4 березня в тестовому режимі на вулиці Львова виїхали два нові тролейбуси львівського виробництва «Електрон». Їх мало бути три. Однак, в одному виявили дефект. Tvoemisto.tv дізнавалося, що не так із новим тролейбусом та коли він зможе повернутися на маршрут.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Тролейбус «Електрон» №116 зараз на рекламації. Проблема у тяговому двигуні: він вийшов із ладу, – зазначила фахівець зі зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Оксана Яворська.

 

Поїхав на завод.

Опубліковано Львівський тролейбус 3 березень 2016 р.
 

 

Детальніше про дефекти нового тролейбуса та його подальшу долю Tvoemisto.tv розповів генеральний директор підприємства «Електронтранс» Василь Пецух.

«Двигун мав дефект. Система якості під час вхідного контролю перевірила його на придатність: він працює. Але в певних режимах руху у нього виникали посторонні шуми. Це не було помітно на заводі, а лише вже під час експлуатації. Зокрема, це виявилося під час так званої «обкатки». Ми подзвонили на завод, розповіли, що таке сталося, і, згідно з гарантією, мінятимемо двигун», – пояснив Василь Пецух.   

Читайте також: Як трамваї і тролейбус від «Електрону» дисциплінують пасажирів у Львові?

За словами гендиректора «Електронтрансу», мова йде про завод «Електроважмаш» у Харкові. Однак, на цьому підприємстві зараз є невизначеною ситуація з керівництвом, тому поки що невідомо, як довго триватиме усунення дефекту.

«Це підприємство державне, нового директора ще не призначили, але є виконуючий обов’язків. Він в курсі. Служба якості працює, листи ми написали, договори маємо. Тому не думаю, що хтось буде заперечувати очевидний факт: це їхній недолік, який вони повинні усунути. Інші тролейбуси, які вийшли на маршрути, курсують без проблем», – додав Василь Пецух.   

Читайте також: Зроблено у Львові: реалії, недоліки та перспективи виробництва

Нагадаємо, спочатку у тестовому режимі тролейбуси курсуватимуть на маршруті №3, який від автовокзалу прямує вулицями: Стрийська, Тролейбусна, Володимира Великого, Виговського, Патона, Ряшівська. Далі на постійній основі нова техніка курсуватиме на тролейбусному маршруті №13.

Спілкувалася Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!