У новорічну ніч патрульні на Львівщині затримали 13 нетверезих водіїв

1415 0
Їм загрожує позбавлення посвідчення водія на 10 років та штраф – 40 800 гривень.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У новорічну ніч патрульні Львівської області склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Зокрема, 50-річний водій автомобіля Daewoo Lanos на перехресті вулиць Княгині Ольги – Володимира Великого не обрав безпечної швидкості, не стежив за дорогою, не впорався з керуванням і виїхав на кільце.

Від перевірки на стан сп'яніння він відмовився. На порушника патрульні склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Читайте також: У Львові затримали водія з рекордним рівнем сп'яніння

Іще один випадок трапився на вул. Чуваській. Водій був у стані наркотичного сп'яніння. Його зупинили за порушення ПДР. 21-річний водій автомобіля ВАЗ 21083 виявився позбавленим посвідчення на 3 роки.

Від перевірки теж відмовився. На нього склали протокол за ч.3 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння втретє впродовж року) КУпАП. За рішенням суду, йому загрожує позбавлення посвідчення водія на 10 років та штраф – 40 800 гривень. Окрім того винесли постанову за ч.4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Штраф – 510 гривень.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!