У одній з шкіл Львова створять урбан-сад

2763 0
У першому урбан-саду проводитимуть уроки, фестивалі, виставки та ярмарки.
Фото: Diana Popfalushi

Фото: Diana Popfalushi

У Львівській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. № 69, що знаходиться на вул. Запорізькій, 20, презентуватимуть перший у Львові урбан-сад на території школи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як зазначається у повідомленні, мета проекту – створення зони навчання та відпочинку, сприяння здоровому способу життя, а також виховання у дітей молодшого шкільного віку еко-культури.

Учні вже посадили 13 грядок. Презентація відбудеться 16-го листопада о 13:00.

Читайте також: У Львові ремонтують площу перед пам'ятником Шевченку. Деталі. Фото

«Зелене подвір’я» має стати місцем відпочинку під час уроків і після занять. Також там проводитимуть уроки природознавства, трудового навчання та образотворчого мистецтва. 

Також в урбан-саду батьки зможуть проводити час із дітьми. Він стане майбутнім літнім майданчиком для ярмарків, виставок та фестивалів.

«Ми очікуємо, що інші школи та культурні заклади міста доєднаються до цієї ініціативи та висловлять бажання створити схожі зелені зони», – зазначили ініціатори проекту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!