У одному торговому центрі вибухівки не знайшли, інший – ще обстежують

2212 0
У торгово-розважальному центрі «Кінг Крос» на вулиці Стрийській, 30 та в торговому центрі «Роксолана» на площі Соборній, 14 шукали вибухівку. В останньому обстеження ще не завершили. Проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, у торгово-розважальному центрі «Кінг Крос» на вулиці Стрийській, 30 перевірка завершилася: вибухівки не знайшли. Під час робіт довелося евакуювати до 2000 людей.

Перевірка у торговому центрі «Роксолана» на площі Соборній, 14 ще триває. Тут працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці перевіряють приміщення центрів та навколишні території. Проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, котра повідомила про «замінування».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!