Політична реклама

У одному з районів Львова через нестачу матеріалу не ремонтують дороги

1159 0
У Львові продовжують ремонтувати дорожнє полотно. Зокрема, зараз ліквідовують ямковість на дорогах та проводять поточний ремонт.
lvivexpres.com

lvivexpres.com

Про це Твоє місто повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ямковість повністю ліквідована на вулиця Луганській, Дністерській та Липовій Алеї. Наразі проводяться ремонтні роботи на вулиці Кавалерідзе з переходом на вулицю Трильовського, на вулицях Коломийській та Зубрівській. У планах Сихівської районної адміністрації проведення ремонтних робіт на вулицях Монастирській та Сихівській, а також на вулиці Довженка», - розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний.

У Шевченківському районі наразі відновлення дорожнього полотна не проводиться

«Зараз ми ремонтних робіт не проводимо, чекаємо на доставку асфальту. Як тільки нам привезуть асфальт, ми приступимо  до роботи і починати будемо з вулиці Величковського (Рясне 2)», - розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Як повідомляє Галицька районна адміністрація, зараз розпочато роботи з ремонту вулиць Під Дубом, Стуса, Зелена, Джерельна, Університетська, Липова Алея.

«Найближчим часом заплановано виконання робіт на вулицях Кривоноса, Винниченка, Куліша, Данилишина, Б. Лепкого, пл. Юри, Технічна, Меретина, Озаркевича, Словацького, Устияновича, Митрополита Андрея», - додали у Галицькій районній адміністрації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!