Політична реклама

В одному з районів Львова покращать водопостачання

1228 0
У Львові в районі вул. Пасічної – Дж. Вашингтона ЛМКП «Львівтеплоенерго» прокладає нову тепломережу, яку планують вводити в експлуатацію після 1 червня.

Наразі з 1918 метрів проклали уже 1242 метри нової теплотраси, яка дасть змогу втричі економити теплоенергію.

Про це сьогодні розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє Galnet.

«Думаю десь до кінця квітня роботи повністю виконають. Фактично постачання води до Личаківського району буде набагато якіснішим. Вартість робіт – майже 10 мільйонів гривень. Роботи робимо власними силами, силами підприємства», – розповів Андрій Садовий.

Мер зазначив, що нова тепломережа має замінити стару, якій вже 40 років і яка через пориви приносила великі витрати для комунального підприємства, оскільки під час встановлення 40 років тому, замість труб для гарячої води, там проклали труби для холодної води.

Як розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, «роботи триватимуть до початку гідравлічних випробувань, під час яких робитимуть основні врізки, щоб відключити стару мережу і орієнтовно 1 червня під’єднуватимуть нову мережу. Мережа забезпечуватиме постачання гарячої води до ста будинків у Личаківському районі», – розповів начальник підприємства.

Він також зазначив, що стара мережа два-три рази в рік давала збої у теплопостачанні через прориви. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!