У одному з житлових будинків Львова знайшли «розтяжку». Фото

8217 0
Сьогодні, 20 липня, у підвалі одного з львівських будинків правоохоронці виявили "розтяжку". Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки та інші служби. За попередніми висновками вибухотехніків – розтяжка була приєднана до учбово-імітаційної гранати Ф-1.
фото: Facebook (Міліція Львівщини)

фото: Facebook (Міліція Львівщини)

О 12 годині дня до правоохоронців надійшло повідомлення від аноніма про те, що в підвалах одного з житлових будинків на вулиці Шевченка хтось позривав замки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та інші служби, – інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

«У підвалі міліціонери виявили двері без замка і, коли спробували їх відчинити, почули гучний хлопок. Привідкривши двері, правоохоронці побачили у приміщенні «розтяжку». На місце події негайно виїхали вибухотехніки, слідчо-оперативна група та інші спеціалісти», –  розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

Із будинку евакуювали сорок громадян. Вибухотехніки знешкодили «розтяжку». Під час огляду підвалу правоохоронці виявили та скерували на експертизу боєприпаси, зокрема міну та патрони різного калібру, а також предмет, схожий на гранату. «За попередніми даними, розтяжка була приєднана до учбово-імітаційної гранати Ф-1. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – зазначив Олександр Костенюк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!