У оновленому додатку «Приват24» користувачі IOS не можуть оплатити проїзд через смартфон

4297 0
Розробники оновленої версії пообіцяли вирішити цю проблему до кінця літа.

ПриватБанк випустив оновлену версію додатка «Приват24», що має багато нових функцій. Для користувачів Android додаток працює коректно, натомість власники телефонів із IOS тимчасово не можуть оплатити проїзд QR-кодом у електротранспорті Львова. На це звернули увагу пасажири ЛКП «Львівелектротранс».

Як повідомили у ПриватБанку, наразі сервіс сканування QR-коду для оплати проїзду в електротранспорті в оновленому додатку перебуває в розробці. Користувачі IOS можуть сканувати QR-код в старій версії додатку, яку можна використовувати паралельно з новою. Розробники оновленої версії пообіцяли вирішити цю проблему до кінця літа. 

У «Львівелектротрансі» кажуть, що щодня близько 10 тисяч пасажирів трамваїв та тролейбусів оплачують проїзд з допомогою QR-коду.

Додамо, що купити квиток на проїзд у львівському електротранспорті можна також через смс-повідомлення, Bluetooth, або паперовий у водія, в кіоску чи в терміналі EasyPay. Також пасажирам доступні абонементи на день, три дні, місяць і 90 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!