У палаці культури ЛОРТА планують створити центр технічної освіти для молоді

1331 0
«Укроборонпром» передає приміщення палацу у комунальну власність Львова.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У приміщеннях палацу культури ЛОРТА може запрацювати сучасний освітній молодіжно-дитячий центр. Про це заявив міський голова Львова  Андрій Садовий за підсумками зустрічі із директором державного концерну «Укроборонпром» Юрієм Гусєвим.

Читайте також: Де і коли у Львові відкриють Музей науки. Фото

«Є ідея повернути сюди також технічну освіту для дітей. Робототехніка, авіамоделювання – це все може привести сюди дитячий сміх і розум, а також дати добрий поштовх для розвитку цих галузей в нашому місті. Нам потрібні молоді “Антонови” і тут вони зможуть навчатись та рухатись вперед», – повідомив міський голова.

Зазначимо, що приміщення будинку не використовують із 2008 року. Багато років Палац культури був громадським центром, однак його давно не реконструювали, тому зараз він напівзруйнований. Минулого року у березні для палацу культури «ЛОРТА» планували розробити проєкт реконструкції і виділити на нього до пів мільйона гривень. 

Нагадаємо, що Палац культури «ЛОРТА», що на вулиці Патона,6, який зараз у занедбаному стані, планують передати у комунальну власність міста. Відповідне рішення депутати розглянуть на наступній сесії Львівської міської ради. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!