У Палаці мистецтв у Львові розпочався Дитячий книжковий форум. Фото

2395 0
Письменники, художники, науковці, спортсмени, музиканти, винахідники, музейники, бібліотекарі, майстри діляться своїми вміннями з дітьми.
фото: Олена Семенюк

фото: Олена Семенюк

Сьогодні, 17 травня, у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 розпочався Дитячий книжковий форум «Книгоманія», організований Book Forum, що триватиме до 19 травня включно. Про це повідомляють організатори.

«Це унікальний фестиваль родинного дозвілля, у якому поєднується гра з отриманням різних цікавих та корисних знань та вмінь, де письменники, художники, науковці, спортсмени, музиканти, винахідники, музейники, бібліотекарі, майстри діляться своїми вміннями з дітьми і цим роблять світ кращим», – кажуть організатори.

На фестивалі очікують до семи тисяч відвідувачів – дітей віком від 3 до 13 років, батьків, вчителів, вихователів, бібліотекарів, переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 30 областей та міст України, а також районів Львівської області. У програмі Дитячого форуму – понад півтисячі різних заходів, у тому числі 57 літературних. Детальну програму можна переглянути за посиланням.

Відвідувачів об’єднає просторова гра-квест «Супергерої рятують планету», учасниками якої можуть стати діти від 6-ти років. Пройшовши завдання на трьох тематичних просторах Дитячого форуму чи вони здобувають відповідну суперсилу та стають Рятівниками, Героями та Супергероями. Гра-квест передбачає активності для дітей на 3-х просторах Планети «Книгоманія»:

  • Вода – на першому поверсі Палацу мистецтв учасники зануряться у підводний та морський світ.
  • Земля – на другому поверсі Палацу мистецтв учасники заглибляться у непрохідні джунглі.
  • Повітря – на третьому поверсі учасники наблизяться до птахів, гірських вершин та хмар.

Крім того, на всіх юних рятівників Планети «Книгоманія» чекають безліч різноманітних майстер-класів та випробовувань: спортивні, танцювальні, музичні, театральні, науково-пізнавальні та багато інших. Вхід на Дитячий форум (ярмарок) без участі у грі та заходах безкоштовний.

Фото Олени Семенюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!