У пансіонаті на Львівщині отруїлися відпочивальники. Серед них – діти

2912 0
У Львівській області з гострою кишковою інфекцією госпіталізовано 11 відпочиваючих із пансіонату курортного селища Славське, серед них 8 дітей.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Як інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, у п’ятницю, 8 липня о 12:30 год. в інфекційне відділення Сколівської ЦРЛ госпіталізована група відпочиваючих з пансіонату «Славський», що знаходиться в смт. Славське, Сколівського району із симптомами гострої кишкової інфекції.

Усього госпіталізовано 11 осіб, з них – 8 дітей. Загалом у пансіонаті перебувало 160 осіб, серед яких близько 30 дітей.  У повідомленні зазначається, що 7 липня відпочиваючі їли на обід грибну юшку, на вечерю - запечену у фользі рибу, після чого у тих, що захворіли, почали з’являтись симптоми гострої кишкової інфекції.

Стан пацієнтів – середньої тяжкості. Відповідними службами організовується проведення епідеміологічного розслідування та необхідних обстежень. Причина отруєння з'ясовується.

Нагадаємо, минулого тижня повідомляли про масове отруєння, що відбулось у понеділок, 4 липня в кафе «Імперія», що на вул. Торф’яній. Станом на 19:00 год. 6 липня у інфекційне відділення  Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 12 осіб, із них 1 дитина, з діагнозом – гостра кишкова інфекція. Пацієнти госпіталізовані в інфекційне відділення в стані середньої важкості.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!