У парку 700-річчя встановлять великий дитячий майданчик із лазанками і гамаками

1531 0
Роботи відбуваються за кошти активних мешканців мікрорайону.
Фейсбук Львів містобудування

Фейсбук Львів містобудування

У Львові у парку 700-річчя почали облаштовувати сучасний дитячий майданчик із лазанками, каруселями, балансирами, гамаком, ксилофоном. Кошти на нього дають активні мешканці мікрорайону. Нині у парку тривають підготовчі роботи, повідомляють у Львівській міській раді.

«Зараз у парку 700-річчя триває перший етап робіт зі встановлення двохсекторного сучасного і дуже великого дитячого майданчика. Там облаштовують основу для майданчика: риють корито, засипають піском, готують покриття та роблять контури», – йдеться у повідомленні на Фейсбук сторінці Львів містобудування.

План, за яким облаштовуватимуть майданчик 

Спроєктувала майданчик архітекторка Ольга Криворучко, вона каже, що намагалась продумати наповнення простору так, аби тут було цікаво гратись дітям різного віку. Тож, простір складатиметься із двох секторів – для менших та старших дітей.

Вже відомо, що тут буде: музична зона з ксилофоном, органом, мегафоном, для дослідників – збільшуване скло. Також скельна гірка, підвісні канати, лазанки - «піраміди», балансири, зокрема балансири на ланцюгах, карусель «Миска», гамак, подвійні гойдалки, пісочниця, низькі та висока гірки.

Роботи проводять за кошти активних мешканців. Згодом майданчиком опікуватиметься ЛКП «Зелений Львів».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!