У парку Франка почали облаштовувати унікальний дитячий майданчик. Фото

3577 0
Усі ігрові елементи виготовлені з натурального дерева.
Фото: Іван Станіславський/ Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський/ Твоє Місто

У львівському парку імені Івана Франка почали облаштовувати новий дитячий майданчик, створений за мотивами найвідомішого дитячого твору Івана Франка «Лис Микита». Основний матеріал, з якого виготовлені ігрові елементи, є натуральне дерево.

Джерело: пресслужба ЛМР

Читайте також: Як може змінитися парк Франка у центрі Львова після реконструкції. Візуалізація

Зазначимо, що минулого тижня почали демонтаж старого майданчика.

«Новий майданчик створили за мотивами найвідомішого дитячого твору Івана Франка «Лис Микита». Він буде унікальним і безпечним. Усі конструкції – з дерева. Гойдалки, балансири, лазанки і навіть вежа-лабіринт у вигляді замку. Виготовив їх німецький виробник, який спеціалізується на дитячих майданчиках з натурального дерева. За рівнем якості і безпеки вони відповідають німецьким стандартам. Майданчик місту дарує анонімний інвестор. Той самий, що профінансував ремонт доріжок у цьому ж парку», – повідомив заступник міського голови Любомир Зубач.

Нагадаємо, заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач повідомляв у програмі «Тема тижня» на Tvoemisto.tv, що попередньо планували зробити на майданчику башту-лабіринт висотою 8 метрів та три рухливі мости з мисливцями, які полювали на Лиса Микиту.

Також буде фотозона – Лев на троні, у якого можна буде посидіти на колінах. Крім цих елементів, хочуть встановити підвісний канатний тунель, лазанку, полісади з грибочками (лабіринти і фотозона), гойдалку-гніздо та балансир. Усі конструкції будуть виконані з дерева акації.

Загальна вартість проєкту становила 2,3 мільйона гривень, якими забезпечує благодійник.

Юлія Осим

Фото Іван Станіславський/ Твоє Місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!