У парку Франка у Львові з’явився квітковий фонтан. Фотофакт

2478 0
У спеціальній композиції висадили гортензії, астільби, хости та очитки.
Фото: департамент містобудування ЛМР

Фото: департамент містобудування ЛМР

У Львові в парку Франка облаштували квітковий фонтан, там висадили одразу чотири клумби – дві вздовж центральної алеї та дві у верхній частині парку, пишуть в департаменті містобудування Львівської міськради.

Квіти для цієї території підбирали таким чином, щоб вони стали схожими до фонтану.

«Розкішні гортензії, різні види хостів, астільби, очитки та інші квіти із теплиць висадили у спеціальній композиції, врахувавши їхні вподобання до тіні та сонця», – зазначили в департаменті.

Читате також: Інвестор виділить п'ять мільйонів гривень на парк Франка у Львові

Заступниця начальниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко каже, що для цієї клумби підібрали лише багаторічні рослини, що дозволить економити кошти на закупівлі нових квітів. Рослини висадили у збагачену компостом землю.

Додамо, що нещодавно на вході до парку Франка заквітчали клумбу з вазою, а у серпні навпроти університету має з'явитися ще одна велика клумба.

Фото департаменту містобудування Львівської міськради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!