У парку Франка впродовж літа відбуватимуться міські пікніки

1802 0
На День Львова, 5−6 травня, стартував проект «Міський пікнік» в парку Франка (поблизу ротонди), який надалі триватиме щотижня на вихідних впродовж усього літа.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

5-6 травня на День Львова стартував проект «Міський пікнік» в парку Франка (поблизу ротонди), який надалі триватиме щотижня на вихідних впродовж усього літа, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Мета цього проекту — перетворити цю затишну локацію на атмосферну галявину для львів’ян, для львівський сімей, для дітей, щоб ми змогли у центрі міста відпочити від робочий буднів. Запрошуємо прийти сюди, щоб насолодитися гарною музикою, цікавими атракціями. А також скуштувати смачну, легку кухню», — зазначила Ольга Гренюх, арт-директор компанії «Львівські ярмарки», що є організатором проекту.

За її словами, програма заходу оновлюватиметься щомісяця: «Спільно із нашими партнерами та учасниками ми будемо наповнювати її різноманітними майстер-класами, яскравими атракціями та тематичними вечорами. Також як для дорослих, так і для маленьких гостей, на "Міському пікніку" буде постійно діючий "живий куточок"».

Читайте також: Покататись з «Вітерцем». Дитяча залізниця у Львові відкрила новий сезон. Фоторепортаж

«Міський пікнік» працюватиме щосуботи та щонеділі з 10:00 до 20:00. Найактивніших гостей запрошують вранці, о 10:00, почати день з ранкової гімнастики, по завершенні якої на усіх чекатиме зона фуд-корту з кавою та корисними легкими перекусками.

Дітей розважатимуть аніматори на дитячій зоні з різноманітними забавами та цікавими майстер-класами. Лежачи в гамаку або просто на галявині, можна буде скористатись зоною «Bookcrossing», почитати книжку або ж поділитись улюбленою з іншими. Також на цій зоні буде задіяно проект «Львів — місто літератури Юнеско» з літературними вечорами.

Уся програма буде наповнена тематичною програмою з легкою музикою та кінопоказами. За оновленням можна стежити на офіційній сторінці «Львівські ярмарки» у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!