У парку Горіховий гай з’явився ігровий екомайданчик. Фото

2447 0
Це простір для дітей та дорослих.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові, у парку «Горіховий гай», з’явився новий простір – оригінальний ігровий майданчик. Наразі ще завершують роботи з його облаштування, але охочих випробувати його вже достатньо. Про це повідомили у департаменті містобудування Львівської міськради.

Читайте також: У Львові впорядкують сквер біля музею «Русалка Дністрова»

«Основний матеріал майданчика – дерево. А дерево – це безпечно, екологічно і просто гарно. Природний колір органічно вписується у ландшафт парку», – йдеться у повідомленні.

Цей сучасний ігровий простір досить нестандартний, адже чим зайнятись тут знайдуть і діти, і дорослі. Для проведення дозвілля та ігор проєктанти передбачили колоди, по яких можна лазити, тенісний стіл просто неба та інші елементи для різноманітної рухової активності.

Не забули і про тих, хто хоче просто відпочити – зробити це можна на зручних лежаках.

Нагадаємо, у Львові планують розробити робочий проєкт і розпочати роботи на Левандівському озері, а також відновити друге озеро у парку «Горіховий гай», а якщо відновити його не вдасться, то облаштувати майданчик для пікніків у чаші цього озера.

Фото: Департамент містобудування ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!