Політична реклама

У парку імені Франка у Львові можна пограти на фортепіано

2660 0
У Львові з’явився ще один вуличний музичний інструмент. В альтанці у парку ім. І. Франка встановили ще одне вуличне піаніно.

 

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Музичний інструмент встановили ще на вихідних. Відвідувачі парку розповіли, що спочатку піаніно стояло посеред альтанки, але вчора його відсунули. Ймовірно, це зробили танцюристи, які щовечора там показують власні уміння.

Людям подобається ідея встановлення піаніно. Дехто з них зупиняється, аби пограти. Особливо така забава до душі малечі, яка гуляє з батьками у парку.

Нагадаємо, у Львові це не перший інструмент, який встановили надворі. Біля Латинського кафедрального собору з ініціативи музиканта Маркіяна Мацеха поставили піаніно, на якому може зіграти кожен охочий.

Його поставили 21 червня на Свято музики.

Однак, за два місяці користування музичний інструмент знищили. Як писала у Фейсбуці начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк, «піаніно здохло. Його порвали і заграли».

Львівський музикант Маркіян Мацех, який є власником піаніно, на своїй сторінці у Фейсбуці просить допомогти знайти інше фортепіано на заміну знищеному. «В кого є непотрібне піаніно – потрібна ваша участь. Перевезення забезпечу», – пише він.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!