У Парку культури планують створити містечко для дітей. Як долучитись?

2077 0
Дирекція Парку культури вирішила створити в центральній частині парку містечко для дітей для їх фізичного, розумового та культурного розвитку. відтак зараз розпочинається пошук архітекторів, дизайнерів, фандрайзерів, проектних менеджерів, координаторів проекту та бажаючих допомогти для реалізації цього проекту.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

За задумами авторів, містечко складатиметься з різних споруд та етапів перешкод – будиночки на деревах, колоди вкопані у ландшафт, мотузкові спорудження, гірки тощо. Пригодницький парк має бути орієнтований на дітей віком від 6 до 16 років. На базі майданчику відбуватимуться заняття для дітей та проводитимуться літні табори, адже до реалізації проекту долучається і Пласт.

Нині шукають архітекторів, дизайнерів, фандрайзерів, проектних менеджерів, координаторів проекту та бажаючих допомогти руками для облаштування містечка. Відтак усіх, кому цікавий цей проект, запрошують на першу зустріч в понеділок, 11 квітня, на 18:30 год. біля центрального входу у парк (арка). А також просять зголошуватися за посиланням.

Нагадаємо, що з 26 березня у Парку культури встановили першу у Львові гірку зі штучним покриттям. Вона розміщена на алеї, поруч з центральним входом у парк. Всі охочі незалежно від віку та погодних умов зможуть відчути азарт швидкісного спуску з гірки на тюбах. Довжина гірки більше 70 метрів.

Гірка працює з 11:00 до 20:00 год.

Вартість спуску – 5 гривень.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!