У Парку культури виставлять кам'яні скульптури з музею Дзиндри. Фото

2045 0
Шість робіт із Музею модерної скульптури Михайла Дзиндри, що в Брюховичах, представлять випускники Львівської національної академії мистецтв.

Завтра, 24 жовтня, в Парку Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, о 16 годині, відбудеться офіційне відкриття нових кам’яних скульптур. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила арт-директорка Світлана Кухарук.

Подія відбудеться у межах завершення Скульптурного симпозіуму у Львові. Шість робіт із Музею модерної скульптури Михайла Дзиндри, що в Брюховичах, представлять випускники Львівської національної академії мистецтв. Учасниками будуть Василь Гриневич, Володимир Семків, Ростислав Карпухін, Сергій Деркач, Денис Шиманський, Олексій Коношенко. Кураторка – директорка музею Аніта Немет.

«Зображення – абстрактні та символічні, однак водночас сучасні та дуже добре вписуються у наш простір. Їх, до речі, зможе придбати кожен охочий. Ми б теж хотіли потім мати подібні у нашому Парку», – каже вона.

Скульптори працювали над роботами у Парку культури, за процесом можна було спостерігати. Зараз частину встановили на вулиці Зарицьких, де завтра пройде презентація, а іншу частину – на верхньому майданчику біля військового меморіалу.

Ольга Коваль

Фото надала арт-директорка Світлана Кухарук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!