У Парку культури замість кінотеатру буде ресторан

4898 0
Управління архітектури Львівської міськради планує видати містобудівні умови та обмеження на реконструкцію колишнього кінотеатру «Дружба» під заклад ресторанного господарства.
Фото: lvivcenter.sitegist.net

Фото: lvivcenter.sitegist.net

Відповідну інформацію сьогодні озвучили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, повідомляє «Вголос».

Читайте також: Де у Львові можна подивитися фільми на даху кінотеатру

Ідеться про реконструкцію з розширенням нежитлової будівлі на вул. Вітовського, 43-а, у м. Львові під заклад ресторанного господарства. Замовником є ТзОВ «Круаель».

Згідно з інформацією, ця земля належить до фактичного користування без належно оформлених правовстановлюючих документів на землю. Водночас на саму будівлю оформлено право власності (на підставі договору купівлі-продажу будівлі, яка підлягає продажу за конкурсом від 12-05.2000 р. №249, укладеного між управлінням ресурсів Львівської міської ради та ТзОВ «Круаель»).

Читайте також: Коли у Львові відкриють оранжерею у Стрийському парку?

Як розповів представник управління архітектури, реконструкцію передбачено в межах наявних габаритів,  забудовник лише змінить зовнішній архітектурний вигляд будівлі. Також він додав, що більше ніж 10 років ця будівля стояла недоглянута, вона не є пам’яткою архітектури, збудована у 1960-х роках.

Читайте також: У травні у Львові «зацвіте» Урбан Сад. Чим дивуватимуть організатори?

Мер Львова Андрій Садовий і члени виконавчого комітету жодних зауважень не мали, лише запропонували передбачити архітектурний нагляд з боку міста за зовнішнім виглядом цього об’єкта.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!