У Парку культури з'явиться новий атракціон

4841 1
У львівському Парку культури розпочали будівництво нового атракціону, на якому відвідувачі зможуть кататися цілий рік
Фото: Парк культури

Фото: Парк культури

Новим атракціоном стане перша у Львові всесезонна гірка для тюбінгу. ЇЇ довжина – 70м. Гірка зі штучним покриттям буде розміщена на алеї, поруч з центральним входом у парк. Всі охочі незалежно від віку та погодних умов зможуть відчути азарт швидкісного спуску з гірки на тюбах.

Монтувати основу гірки розпочали кілька днів тому. Спеціально для Парку культури штучне покриття для гірки виготовили у Дніпропетровську.

Львівська міська рада поповнила статутний фонд комунального підприємства на 300 тис. грн. і ці кошти адміністрація парку вирішила вкласти у новий атракціон, який цілий рік приноситиме дохід ЛКП.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
29 Січня, 2016 15:31
Володимир По статті це типу на гірку з кругляка сосни і зверху оббиту пластиком місто віддало 400тис. грв. ?
По фотографіям що прикладенні в статті я б до "гірки" людей не підпускав. А то наступна буде стаття вандали знищили гірку спершись на неї...
Якщо між рядками читати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!